Mantis Bug Tracker

View Issue Details Jump to Notes ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0000838EMStudioGeneralpublic2013-05-04 21:352013-06-03 00:11
Reportersim 
Assigned Tomalcom2073 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityhave not tried
StatusclosedResolutionfixed 
PlatformLinuxOSDebianOS VersionSid/Unstable
Product Version0.0.1-SNAPSHOT 
Target Version0.0.1Fixed in Version0.0.1 
Summary0000838: No logs saved if directory does not exist
DescriptionIf you set EMStudio to log to a directory, and then later delete that directory, EMStudio will not save logs anywhere, nor will it warn the user.

It would probably be best if missing parts of the log path were created.
Steps To ReproduceCreate a directory.
In the settings dialog, set logging to that directory.
Close EMStudio.
Delete directory.
Run EMStudio again.
TagsNo tags attached.
Issue TypeBug
Attached Files

- Relationships

-  Notes
User avatar (0002663)
malcom2073 (manager)
2013-05-31 00:10

Fixed in 77bca28f7910861e513f2f651fd092bf47ec0d99
User avatar (0002667)
Fred (administrator)
2013-05-31 11:44

I didn't try, this might "work" on an app restart, but does not work on a disconnect >> delete >> reconnect basis.
User avatar (0002669)
malcom2073 (manager)
2013-05-31 23:38

Actually fixed in a98b2e1ff03b2d02f29827c7482650b132dfa8f3 :)
User avatar (0002671)
Fred (administrator)
2013-06-01 04:09

Kinda a different issue, but if you open the app, connect, disconnect, edit dir in settings, reconnect, it doesn't create it and writes the log to the old dir instead.
User avatar (0002674)
Fred (administrator)
2013-06-03 00:11

Fixed in db4a016cb39142a which may be rebased into a new hash at some point.


Copyright © 2000 - 2011 MantisBT Group
Powered by Mantis Bugtracker