Mantis Bug Tracker

View Issue Details Jump to Notes ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0000727LoaderGeneral Featurespublic2012-10-05 12:442012-12-13 16:51
ReporterDan 
Assigned Tosean94z 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
StatusassignedResolutionopen 
PlatformMicrosoftOSWindowsOS Version7
Product Version0.1.0-SNAPSHOT 
Target VersionFixed in Version 
Summary0000727: Firmware Rip/Load too slow!
DescriptionRip takes 5 - 10 minutes (varies)

Erase takes 10 - 15 seconds

Load takes 3 - 5 minutes (also varies a bit)

Other platforms perform faster with this.

Load still works though, just takes too damn long.
Steps To ReproduceOpen loader.

Rip/Load firmware.
TagsNo tags attached.
Issue TypeBug
Risk of Breakagevery low
Attached Files

- Relationships

-  Notes
User avatar (0002266)
Fred (administrator)
2012-10-05 14:30

More info here: http://forum.diyefi.org/viewtopic.php?f=41&t=1922 [^]
User avatar (0002478)
sean94z (reporter)
2012-12-13 16:34

Regular loading has been sped up considerably. 45ish seconds on Linux.
User avatar (0002479)
Fred (administrator)
2012-12-13 16:39

It was 44 seconds on Linux with the same version he was using when he reported this...
User avatar (0002480)
sean94z (reporter)
2012-12-13 16:45

I was going by the hard figure that was reported.
"Load takes 3 - 5 minutes (also varies a bit)" ok so it should have read
"Load takes .75 - 5 minutes (also varies a bit)"

Your right though, it's well under 30 seconds now, on Linux anyway.
User avatar (0002481)
Fred (administrator)
2012-12-13 16:50

Read the issue?

Platform Microsoft OS Windows OS Version 7
User avatar (0002482)
sean94z (reporter)
2012-12-13 16:51

Everything but the OS part LOL. I'll get someone to test on Win7 as I only have XP. Thx


Copyright © 2000 - 2011 MantisBT Group
Powered by Mantis Bugtracker