Mantis Bug Tracker

View Issue Details Jump to Notes ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0000647OLVUser Interfacepublic2012-08-11 00:152012-08-14 17:13
ReporterFred 
Assigned ToFred 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
StatusclosedResolutionfixed 
PlatformApple MacOSOS XOS Version10.6
Product Version0.0.3-SNAPSHOT 
Target Version0.0.3Fixed in Version0.0.3 
Summary0000647: Buttons all move when a file is loaded
DescriptionThis happens the same in fullscreen or normal, and same with button or menu item.

It happens exactly when the red "i'm loading" text appears. Thus my guess is that when you moved the FPS stuff you broke some hardcoded bullshit that used to be correct. Good luck finding that :-)
TagsNo tags attached.
Attached Files

- Relationships

-  Notes
User avatar (0001846)
Fred (administrator)
2012-08-11 00:59
edited on: 2012-08-14 16:38

Play also causes it without the text changing, so that blows that theory. But, no other button does it. That should be a good clue.

This did read "without the text moving" with an implicit "from one sentence to another" and implicit "different to what I'd said earlier". Hopefully now it's clear enough.

User avatar (0001884)
Fred (administrator)
2012-08-14 16:47

Fixed in dev branch, bang hash on the end once done.
User avatar (0001885)
Fred (administrator)
2012-08-14 17:10

3eaafd801a0150ea1591f078e592406dbcd47b36
User avatar (0001886)
BenFenner (developer)
2012-08-14 17:12
edited on: 2012-08-14 17:12

Re-opened by accident, please close again. =(

User avatar (0001887)
Fred (administrator)
2012-08-14 17:13

Still fixed.


Copyright © 2000 - 2011 MantisBT Group
Powered by Mantis Bugtracker